Biopulse therapy

Hier ziet u dat de huid in werking is gezet.

BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie (zie foto) en lymfedrainage.
We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die huid-en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

De BioPulse Therapy richt zich op het doorspoelen en ontgiften van de gebieden rondom de cellen, hetgeen wat lastig schoon te spoelen is. Gifstoffen en opgeslagen toxines worden samen met Vitamine C (ascorbic acid) schoongespoeld. Het resultaat is opmerkelijk doordat door deze diepe ontgifting en oxygenatie spierweefsel regenereert en verstevigt. Daarnaast is de huid door ontgifting veel beter in staat om te regenereren, werkstoffen op te nemen en collageenaanmaak te activeren.


De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift. Door de toename van zuurstofrijkbloed wordt het energieniveau in de (stam)cellen verhoogt, zodat de levensduur van deze uiterst belangrijke cellen verlengd wordt.


Indicaties:
- Anti- aging,
- Versteviging van gelaatspieren
- Reductie van puistjes
- Onzuivere, gestreste huid in balans brengen

Contra-indicaties:
- Overgevoeligheid voor de ingrediënten
- Zwangerschap of lactatie

Voor een goed resultaat adviseren wij:
- Minimaal 6-8 behandelingen
- Pauze tussen de behandelingen min 7-14 dagen
- Onderhoudsbehandeling om de 6-8 weken
- Jaarlijks een kuur
- 2 liter water drinken