Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee tussen de eerste en tweede huidlaag onder lokale huidverdoving. De microblading hairstrokes-techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Voordelen

 • Altijd ‘s morgens opstaan met mooie wenkbrauwen zonder daar zelf nog iets aan te hoeven doen
 • Elk jaar is het model aan te passen aan uw wensen
 • Een strakker en veel natuurlijker eindresultaat dan reguliere PMU
 • Creëert een open blik
 • Investering van 1 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen
 • Altijd mooi natuurlijk gevormde wenkbrauwen (geen dunne/dikke zwarte balkjes)
 • Volume en ronding aangepast aan uw wensen en vorm van het gezicht
 • Jonger ogend uiterlijk
 • Maakt wenkbrauw make-up volledig overbodig

WERKWIJZE MICROBLADING

Als u een afspraak heeft gemaakt krijgt u per mail een verplicht toestemmingsformulier waar nazorginstructies en de eventuele risico's in vermeld staan. Dit formulier kunt u vooraf invullen, ondertekenen en meenemen naar uw afspraak. Eerst wordt de vorm van de wenkbrauwen gemeten, dan word er getekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht, nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen.

Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid -en haartint. Bij ons worden pigmenten gebruikt van het merk Perfect-Eyelash.
Onze pigmenten zijn EU gecertificeerd en Iron Oxide Free, waardoor de pigmenten niet kunnen verkleuren. In totaal duurt de behandeling ongeveer 2,5 uur (vormbepaling, tekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies). In de prijs is de nabehandeling/touch up inbegrepen tussen de 6 a 8 weken. De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar. Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.IS MICROBLADING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is!
Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

Wanneer iemand een extreem vette huid heeft, wordt microblading ook afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.


VEILIGHEID

 • Voor de behandeling gebruiken we iron oxide vrije pigmenten
 • Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt
 • We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD en zijn tevens goedgekeurd door de GGD en in het bezit van een GGD-vergunning.


Wenkbrauwen opzetten (inclusief nabehandeling tussen de 6 a 8 weken)€ 260,-
Touch-up kleur (binnen 1 jaar)€ 130,-
Touch-up kleur (na 1 jaar tot 1 1⁄2 jaar) vanaf€ 150,-
Touch-up kleur (na 1 1⁄2 jaar tot 2 jaar) vanaf€ 175,-
Touch-up kleur langer dan 2 jaarprijs op aanvraag
Touch-up elders geplaatste pmuprijs op aanvraag