The Beauty Temple

Glow skin

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie (zie foto) en lymfedrainage.

We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die huid-en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

De BioPulse Therapy richt zich op het doorspoelen en ontgiften van de gebieden rondom de cellen, hetgeen wat lastig schoon te spoelen is. Gifstoffen en opgeslagen toxines worden samen met Vitamine C (ascorbic acid) schoongespoeld. Het resultaat is opmerkelijk doordat door deze diepe ontgifting en oxygenatie spierweefsel regenereert en verstevigt. Daarnaast is de huid door ontgifting veel beter in staat om te regenereren, werkstoffen op te nemen en collageenaanmaak te activeren.

De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift. Door de toename van zuurstofrijk bloed wordt het energieniveau in de (stam)cellen verhoogt, zodat de levensduur van deze uiterst belangrijke cellen verlengd wordt.

Biopulse

Indicaties

Voor een goed resultaat adviseren wij

Veelgestelde Vragen

Nee het is geen pijnlijke behandeling, je voelt dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het geeft een warm gevoel aan de huid en het masker voelt strak.

Dat verschilt per huidtype, de roodheid verdwijnt na 24 uur.

Nee zeker niet, je kunt de behandeling ook los boeken om de huid een goede boost te geven.

Na afloop is het belangrijk om alle afvalstoffen goed af te voeren, dus adviseren wij 2 liter water te drinken.

Ja, behalve als je zwanger bent of borstvoeding geeft.