The Beauty Temple

Reviews

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Geweldig

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Al jaren kom ik bij Nadine voor diverse behandelingen. Ik loop altijd de deur uit met een mooi verzorgd resultaat en ontspannen gevoel. Ze is vakkundig en denkt met je mee over wat het beste bij je past. De producten die ze gebruikt vind ik ook heerlijk. Ze is vriendelijk en de sfeer is altijd gezellig. Echt een aanrader!

Louise

Verwenmomentje

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Ik kom graag bij Nadine, ze is professioneel en heeft altijd belangstelling voor je en geeft je tips. Ze straalt rust uit en werkt hygienisch. Zeker een aanrader. Altijd een fijn verwen en relaxmomentje als je daar bent.

Stephanie Slegers

Aanrader

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Ik kom al een aantal jaren bij the Beauty Temple waar ik onder andere mijn wenkbrauwen laat verven en epileren. Het resultaat is altijd erg mooi! Nadine werkt professioneel. Ze weet wat ze doet en komt met handige tips en adviezen m.b.t huidverzorging en make-up. Daarnaast maakt ze er altijd een gezellig en ontspannen moment van! Ik ben heel erg blij met haar!

Marieke

Behandeling

Rated 5 out of 5
28/06/2023

Superfijn,vriendelijk ontvangst,ik kom zeker terug,echt een aanrader

Corry

Geluksmomentje

Rated 5 out of 5
28/06/2023

Ik kom graag naar de beauty tempel waar je door Nadine verwend wordt met een gezichtsbehandeling. De ruimte straalt een goede hygiëne en rust uit. Nadine maakt gezellig een praatje en werkt erg professioneel. Voor mij is het een heerlijk moment voor mezelf.

Yvon

Deel Jouw Ervaring