The Beauty Temple

SPA SALONNEPRO Amsterdam

SPA staat voor Salon Professional Amsterdam. Het merk is in Nederland specifiek ontwikkeld voor de professionele salon. Het heeft een duidelijk doel en dat is huidverbetering. SalonnePro bestaat uit 2 verschillende lijnen. Een biologische, organische lijn en een natuurlijke lijn.

SPA SalonnePro Organics

Een cosmeticamerk geboren uit de vraag van onze klanten. Zo ontwikkelden we de SalonnePro Organic series, producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn.

SPA SalonnePro Solutions

Daarna rees de vraag voor een parabenenvrije productserie op natuurlijke basis in een zeer gunstige prijscategorie. Zo ontstond de serie SalonnePro Solutions. Voor elk huidprobleem biedt Solutions een oplossing.

 

Salonnepro
SPA

Verschil Natuurlijk vs. Organic

Veel mensen kennen de term ‘organic’, maar weten niet goed wat het inhoudt. Er zit een aantal grote verschillen tussen ‘natuurlijk’ en ‘organisch’. De plantaardige extracten die gebruikt worden in de Organic series zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van de organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer en natuurlijke producten.

Voordelen Organic vs. Natural

Organische landbouw gebruikt geen schadelijke pesticiden en chemicaliën. Er wordt bewust omgegaan met de natuur en de mens, bijvoorbeeld geen kap van regenwoud of kinderarbeid.

De planten en bomen staan langer in rijkere grond zonder kunstmest. De planten nemen daardoor meer mineralen op uit de grond en maken meer vitaminen aan uit zonlicht. De extracten zijn daardoor voller van vitamines en mineralen.